Her kan man følge Bølle.

Her har bølle lige været i bad så nu får han lige varmen.

Her har bølle og jeg lige talt om hvem der bestemmer og det blev ikke ham.

Så er der gnaveben.

Så er der dømt hygge,han fandt hurtig ud af det er noget sjover hvis jeg får lov at bestemme.

Her hygger Susie og bølle de ser billeder.

Her er gensynsglæde vi er lige kommet hjem fra sverige.

Den første gris bølle har fundet,grisen var ramt for fra og ikke genemskud og ingen blod at gå efter,men bølle gik snorlige på sporet ca 70 meter og fandt grisen.Det spor tog ca 5 min så jeg er tilfreds.

Og her den anden gris han fandt efter at have fulgt sporet ca 250 meter.Grisen var skudt ud af en flok på ca 20 store grise og intet blod på skudstedet,fandt den første dråbe blod efter 50 meter og grisen havde pasert sit eget spor to gange og lagde i en grøft var næsten under vand.

Meget let eftersøg på ca 50 meter

Let eftersøg ca30 meter

den løb ca 150 meter,det tog ca 2 timer at finde den.Bølle fatede intet han fes bare rundt i en time.Så holdt vi en pause og så lykedes det.

Denne gris løb ca 60 meter,og var ikke død da vi fandt den,da fandt bølle ud af en gris har tænder i den ene ende og ikke kun vil lave et sugemærke på ham.

Så har jeg købt en TJT.han på et år han har aldrig været med på jagt,så det skulle være en mulighed for at lære ham at det kun er gris vi skal finde.Han skulle helst blive til en eftersøgshund på gris,så må vi se om det lykkedes for os.Han skal kun bruges på gris og intet andet.Han har været ved dyrelæge i dag 13/12 2013 og fået lavet kæledyrspas så er han klar til sverige den 13/01.
Så er vi kommet hjem fra sverige hvor vi jagede 4 dage og det gik over alle forventninger med bølle,han var meget læt at have med og han fandt to grise den ene var gået ca 70 meter uden blodspor.Og den anden var gået ca 250 meter og vi fandt den første bloddråbe efter ca 50 meter men han fandt grisen så jeg er meget tilfreds med bøllemanden.